top of page

Om mig

De senaste 12 åren har jag varit verksam inom fältet social välfärd. Idag erbjuder jag stöd till både privatpersoner och företag som grundare av Anouk! och delägare i Dialogrummet AB.

D9C024AE-B8B1-49C5-87AE-5AC0AC54A061.JPG

"Ingen kan göra allt men alla kan göra något"

Jag valde tidigt i livet yrkesbana utifrån mitt intresse för människor, inkludering, utanförskap och fastnade för kunskapsområdet mellan psykisk och fysisk hälsa, psykologi och statsvetenskap med huvudområde arbetsliv. Jag har haft förmånen att få arbeta parallellt i både operativa och strategiska roller vilket gör att jag har både en djup och bred kunskap om människor i förändring, behandling och rehabilitering, samt inkludering och organisation. 


Jag har arbetat strategisk i roller som innefattat organisation- och tjänsteutveckling och förändringsledning vilket har gett mig erfarenhet av grupprocesser och ledarskap. Social hållbarhet, hur organisationer kan ta ansvar och bidra till ett inkluderande samhälle har blivit ett naturligt verksamhetsområde.
 

Jag har även arbetat med människor i förändring genom individuella samtal sedan 2010, främst arbetslivsinriktad rehabilitering samt livs- och karriärcoachning. Att få kliva in och gå bredvid en människa en stund av dennas liv, finnas som stöd och glädjas åt framgångar gör mitt liv meningsfullt. Min specialistkompetens är inom psykisk och social ohälsa, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, livsvillkor som det kan innebära att vara HBTQ+ person eller ha en annan etnisk bakgrund. Jag är i grunden beteendevetare med inriktning arbetsliv och har fortbildning inom bland annat MI, arbetslivsinriktad rehabilitering enligt Supported Employment och Individual placement and support, Feedbackinformerad terapi och grundläggande psykoterapiutbildning med målet att på sikt bli leg. Psykoterapeut. Jag har alltid trivts i arbetet med att möta människor, få använda verktyg och teorier och se processer hända både i det individuella arbetet och med organisationer. 

Lite mer om mig? Balansen mellan arbetsliv och allt det andra som jag vill ska få rum är centralt. Jag kommer från en Queer miljö som bidrar till en normkritisk hållning. Jag trivs med livet fyllt av vänner, outdooraktiviteter eller äventyr, konst och kulturevenemang! Som person har jag en förmåga att se både helhet och detaljer, jobbar gärna långsiktigt med en målmedvetenhet, kreativitet och en rebelliskt ådra, varför nöja sig med nåt halvdant när man kan sikta högt? 

bottom of page