top of page
Karriärcoachning på café

Karriärvägledning för ett sunt arbetsliv

Tiden vi spenderar i arbetslivet är en stor del av livet, genom livets olika faser. Det blir allt viktigare att själv få påverka hur arbetslivet ser ut, känna att arbetet känns meningsfullt och att ha ett sunt arbetsliv. I samtalen är ofta målet är att hitta nya karriärvägar, en yrkesroll, en arbetsplats och arbetsvillkor som känns bra. Du kan få hjälp att kartlägga vad är kvalificerad för och vad som är just dina kompetenser och styrkor. Vill du byta bana så arbetar vi istället med hur du kan använda dig av befintlig kompetens och ta dig vidare.

Vill du ha stöd i jobbsökandet kan du få hjälp att utveckla dina ansökningshandlingar, skapa och effektivisera din LinkedIn profil och få tips på passande annonser. Du kan få hjälp att förbereda arbetsintervjun och få stöd ända fram till löneförhandling och avtalsskrivning.

 

Karriärvägledningen är alltid individanpassad och du kan få hjälp med enskilda moment. Ibland behöver saker få ta tid och ibland är det dags att tillsammans göra en effektiv insats mot ett nytt arbete! 

bottom of page