top of page

Min mission och vision

är att ge stöd till människor som vill forma ett meningsfullt liv och hållbart arbetsliv, även att skapa förutsättningar för företag att kombinera affärsnytta med social hållbarhet, för att tillsammans bidra till ett snällare och mer hållbart samhälle där ingen lämnas utanför. Min vision är ett hållbart samhälle, där vi tar till vara på oss själva, varandra och naturens resurser.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Hos mig kan du få professionellt stöd oavsett om det rör arbetslivet eller livet i stort. Jag erbjuder psykoterapi, arbetslivsinriktad rehabilitering och karriärcoachning för privatpersoner. Att söka professionell hjälp kan ibland vara det bästa sättet att komma vidare i livet!

Jag tar även konsultuppdrag hos företag inom Diversity management, affärsutveckling inom social välfärd och ledarskapsutveckling.

kaffe bord
Karriärcoachning utifrån dina individuella behov 
 

Arbetslivet är en stor del av livet och det blir allt viktigare att själv få påverka sin jobb situation. Jag hjälper dig att ta nästa steg i karriären, allt från att hitta en yrkesroll, arbetsplats och arbetsvillkor som du trivs med. Är det dags att söka sig vidare? Då kan jag hjälpa dig att få ett mer framgångsrikt arbetssökande. 

Rehabiliteringssamtal när arbetslivet skaver

Individuellt utformade rehabiliterings samtal där vi tillsammans reder ut vilket stöd du har rätt till, möjliga vägar framåt och strategier för att återfå ett hälsosamt och tillfredställande arbetsliv. Ibland kan det vara skönt att ha en oberoende part vids sin sida och låta egna behov styra. 

Programmerare i Office
Image by Geran de Klerk

Psykoterapi

För att hantera livet, alla känslor och sina egna behov på ett sunt sätt kan man ibland behöva ta hjälp. Genom psykoterapi kan vi reda ut och sätta ord på det som är svårt och tillsammans hitta sätt för att komma vidare, acceptera eller förstå orsakerna bakom. Symtomen kan ofta vara diffusa men vanliga sök orsaker är att det egna måendet inte är så som man önskar, lätt till ångest, energilöshet, svåra att leva med sina känslor eller att må bra i relationer. 

För företag

Jag erbjuder konsulttjänster inom HRM med fokus på inkludering, jämställdhet och mångfald. Jag erbjuder även ledar- och medarbetarstöd i svårare personalärenden t.ex. vid konflikter, sjukfrånvaro och vid behov av krisstöd.

Image by S O C I A L . C U T

Kontakt

Har du frågor, funderingar eller vill komma i kontakt? Hör av dig så återkommer jag så fort jag får möjlighet.

Mottagningsadress

Skeppsbron 32, Stockholm

Telefon

Email

Social Media

  • LinkedIn
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

bottom of page